Kleine beurt in Alblasserdam

Bij Vakgarage Jan Korteland wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Jan Korteland niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Jan Korteland voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Alblasserdam altijd langs Vakgarage Jan Korteland om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Alblasserdam? Kom dan langs Polderstraat 9a in Alblasserdam (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragejankorteland.nl of bel naar 078-6914897.

Contactgegevens

Vakgarage Jan Korteland
Polderstraat 9a
2952 AK Alblasserdam

tel.: 078-6914897
mail: info@vakgaragejankorteland.nl